Share

SHOUTcast Hosting | Internet Radio & Audio Streaming

Share

Ook als u op zoek bent naar een goedkope streaming dan bent u bij ons aan het goede adres. U kunt immers kiezen uit verschillendepakketen als het gaat om audiostreaming Alle audio streams zijn overal ter wereld te beluisteren en je hebt geen data limiet.

Streaming

Share
Standaard maken wij gebruik van Shoutcast  voor onze streamhosting diensten.
U heeft al een eigen radiostream vanaf  5 euro per maand .
  •  streamservers gewoon in Nederland gehost.
  • Duidelijke limieten, geen vage “onbeperkte” limieten
  • Eerlijke prijzen, geen overwachte kosten.

Veilig & Betrouwbaar

Share

Hosting078 Servers zijn goed en hoog beveiligd. En u gegevens zullen altijd veilig blijven bij ons.

Internet radio

Share
Hosting078.nl is een betrouwbare en stabiele SHOUTcast stream hoster tegen een scherpe prijs en met goede, snelle service en kan daarmee voldoen aan de wensen van zowel de beginnende radiomaker als de professionele radiomaker.. Wij staan Garant voor een 99% Uptime. Een 100% uptime kunnen wij natuurlijk nooit garanderen.U Betaalt geen opstartkosten. Wij werken volgens het prepay systeem, wij hanteren een opzegtermijn van 1 kalendermaand.

24/7 Support

Share

Ons Team staat graag paraat voor al u vragen of problemen. Mocht u ergens mee zitten helpen wij u graag!

Share
Onze servers beschikken altijd over de laatste versies van PHP en MySQL. Dit zorgt voor een betere beveiliging van je website.

Share
Hoogwaardige kwaliteit Voor zowel zakelijk als particulier gebruik Hosting078 is een betrouwbare hosting partner voor het onderbrengen van uw websiteWij bieden u een scherp tarief met een hoge kwaliteit web hosting Waarom webhosting van Hosting078? 99,98% uptime van uw website Vakkundige helpdesk, 7 dagen per week Spamvrije e-mail dankzij Spamassassin Gratis installatie CMS systemen

Share
Ons team staat graag voor je vragen en problemen klaar en behandelt jou zoals ze zelf graag behandeld willen worden. Pas als jij tevreden bent, zijn wij dat ook.

Share
Wij staan Garant voor een 99% Uptime. Een 100% uptime kunnen wij natuurlijk nooit garanderen

© 2018  Hosting078. All rights reserved.

Click Me
Share
Chatten messenger
Loading...