Altijd hosting die bij je past

Kies het pakket met de opslagruimte en hosting die  bij je past,en ga direct  aan de slag met een WordPress Hostingpakket dankzij de One-click-install. Jouw ideeën, jij bepaalt.

Pakket-1
17 euro per jaar Ex BTW
2000 MB schrijfruimte
onbeperkt POP/Web Email
PHP/MySQL/CGI
Spamfilter
Directadmin controlpanel
Gratis verhuisservice
Pakker-2
21.50 euro per jaar Ex BTW
3500 MB schrijfruimte
onbeperkt POP/Web Email
PHP/MySQL/CGI
Spamfilter
Directadmin controlp
Gratis verhuisservice
Pakket-3
26.00 euro per jaar Ex BTW
5000MB schrijfruimte
onbeperkt POP/Web Email
PHP/MySQL/CGI
Spamfilter
Directadmin controlpanel
Gratis verhuisservice

Webhosting en internet radio Streaming

Op zoek naar goedkope webhosting of domeinnaam? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Nieuwe website nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres tegen een goedkope prijs. E-Mailhosting. Website. Domeinnamen Radiostreaming Ons team staat graag voor je vragen en problemen klaar, en behandelt jou zoals ze zelf graag behandeld zouden worden. Pas als jij tevreden bent, zijn wij dat ook.

Directadmin panel

Directadmin is een ontzettend gebruiksvriendelijk controlepaneel om het hosten en beheren van websites, emails en online applicaties een stuk makkelijker te maken.

 

Klanten service

Een goede klantenservice is erg belangrijk voor ons. Met een reactietijd van gemiddeld 45 minuten ben je daarvoor bij ons aan het juiste adres.  Ook buiten kantoortijden kun je van ons een reactie verwachten, we verwerken de tickets zo snel mogelijk!

Email

Overal ter wereld kunnen e-mailen vanaf jouw eigen domeinnaam. Via onze webmail, waarmee je direct altijd al jouw contacten en agenda’s bij de hand hebt. Met je eigen e-mailadres zorg je dat je een professionele uitstraling hebt voor jouw bedrijf, geen @hotmail.com en @gmail.com adressen meer!

volgers kopen instagram